.

.

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправка I 1 парче црвен калап за компресија на калапот пролетно средно печатење, што се користи за хардверско склопув

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправка I 1 парче црвен калап за компресија на калапот пролетно средно печатење, што

DEN 507.52

Количина на стоки
Тековен

Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба ● Големина : Надворешен дијаметар x Внатрешен дијаметар x должина. ● Надворешен дијаметар : 27мм. ● Внатрешен дијаметар : 13,5 мм. ● Должина : 25мм-300мм. Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба. ● Големина : Надворешен дијаметар x Внатрешен дијаметар x должина. ● Надворешен дијаметар : 27мм. ● Внатрешен дијаметар : 13,5 мм. ● Должина : 25мм-300мм. Секоја пролет е внимателно дизајнирана за да обезбеди највисок квалитет, мерач и калеми за најбезбедни, најсилни и најотпорни извори. ● Боја : црвена ● Големина : надворешен дијаметар x Внатрешен дијаметар x должина ● Надворешен дијаметар : 27мм ● Внатрешен дијаметар : 13,5мм ● Должина : 25мм-300мм ● Материјал : Пролетен челик ● Индекс на оптоварување : може да се компресира до 62% од вкупната должина ● Карактеристики : Пролетта на правоаголна мувла има мала големина, добра еластичност, висока ригидност и висока прецизност.

Други карактеристики

Најдобри понуди