.

.

hand2mind Безбедно - Т Математика Компас, 10 во. Син Компас, Компас За Геометрија, Алатка За Цртање Компас, Алатки За Дисграфија За Деца, Алатка За Цртање Круг, Компас, Мате?

hand2mind Безбедно - Т Математика Компас, 10 во. Син Компас, Компас За Геометрија, Алатка За Цртање Компас, Алатки За Дисграфија За Деца, Алатка

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

ГЕОМЕТРИЈА КОМПАС : овој 6-инчен компас може да привлече кругови од 25 до 10 инчи во дијаметар и е од суштинско значење за математички училишен прибор. ДЕТСКИ БЕЗБЕДЕН КОМПАС : Нашиот Безбеден брендиран компас ги извршува сите функции на стандарден компас без опасните точки што понекогаш можат да предизвикаат несреќи. АЛАТКА ЗА ЦРТАЊЕ КОМПАС : Помогнете им на учениците да ја совладаат геометријата со цртање кругови со овој безбедносен компас. АЛАТКИ ЗА ДИСГРАФИЈА ЗА ДЕЦА : бидејќи нашите компаси се отпорни на кршење и безбедни, тие прават одлични алатки за деца кои имаат потешкотии да пишуваат или цртаат. МАТЕРИЈАЛИ ЗА УЧИЛНИЦА ПО МАТЕМАТИКА : Поставете ги вашите ученици во училницата со овие класични математички училишни материјали. БЕЗБЕДНО-Т Компас Тест Киднаперот, Во собата на 12. Пакетот вклучува 12 сини пластични БЕЗБЕДНИ компаси за Тестирање. Не вклучува ознаки за формула и мерење, така што може да се користи на стандардни и национални тестови. 6-инчен компас може да привлече кругови од . Дијаметар од 25 до 10 инчи. Страните со директен раб имаат стандардни и метрички ваги. Директниот поглед на точките на темето овозможува полесна и попрецизна конструкција на аголот. Повеќе од 50 години, hand2mind поттикнува практично учење и откривање, поттикнувајќи подлабоко разбирање и помагајќи им на децата да го отклучат својот целосен потенцијал.

Други карактеристики

Најдобри понуди