.

.

Киши Пат за затоплување на миленичиња, водоотпорно загревање на миленичиња затоплување со трајна цевка против залак, електрични влошки со отпорен на џвакање за ку?

Киши Пат за затоплување на миленичиња, водоотпорно загревање на миленичиња затоплување со трајна цевка против залак, електрични влошки

DEN 268.64

Количина на стоки
Тековен

❦ 【Избран материјал】 Без прием на мирис, електричниот кревет за мачки е изработен од строг избор на материјали од кордори и ПВЦ и е удобен безбеден, пријателски за кожата и мек со долг животен век ❦ 【Заштита на престигнување】】 во алуминиумска жица со спирална жица за греење, подлога за греење на миленичиња усвојува технологија за двојна хеликс која автоматски се исклучува на високи температури за да ги отфрли потенцијалните опасности за безбедност. Design 【Дизајн на доказ за залак】 Опремено со дизајн на залак, влошки за греење на миленичиња доаѓаат со цевка против залак и ви дозволува да не се грижите за домашните миленици преку проблемот на цевката. ❦ 【Лесно за чистење】 Подлогата за греење на мачки е опремена со отстранлив надворешен капаче за перниче, што го олеснува чистењето, и повеќе мир на умот и исто така може да се расклопи и мие, давајќи му на вашето домашно милениче ardубов. ❦ 【Водоотпорна и ретардант на пламен Внатрешна подлога】 Подлогата за затоплување на миленичиња ви даде безбедно и безбедно чувство затоа што е опремена со водоотпорна и ткаенина за враќање на пламен и е прилагодена за вашето домашно милениче. ❦ 【Избран материјал】 Без прием на мирис, електричниот кревет за мачки е изработен од строг избор на материјали од кордори и ПВЦ и е удобен безбеден, пријателски за кожата и мек со долг животен век. ❦ 【Заштита на престигнување】】 во алуминиумска жица со спирална жица за греење, подлога за греење на миленичиња усвојува технологија за двојна хеликс која автоматски се исклучува на високи температури за да ги отфрли потенцијалните опасности за безбедност. Design 【Дизајн на доказ за залак】 Опремено со дизајн на залак, влошки за греење на миленичиња доаѓаат со цевка против залак и ви дозволува да не се грижите за домашните миленици преку проблемот на цевката. ❦ 【Лесно за чистење】 Подлогата за греење на мачки е опремена со отстранлив надворешен капаче за перниче, што го олеснува чистењето, и повеќе мир на умот и исто така може да се расклопи и мие, давајќи му на вашето домашно милениче ardубов. ❦ 【Водоотпорна и ретардант на пламен Внатрешна подлога】 Подлогата за затоплување на миленичиња ви даде безбедно и безбедно чувство затоа што е опремена со водоотпорна и ткаенина за враќање на пламен и е прилагодена за вашето домашно милениче. Електричното ќебето за миленичиња е изработено од мека ткаенина од кордори, а внатрешната перница е изработена од водоотпорна и ткаенина за ретардант на пламен, која е удобна и пријателска за кожата, со брзо греење, па дури и загревање.

Други карактеристики

Name:
Pet Heating Pad
Features:
removable and washable, adjustable temperature, waterproof
Material:
waterproof flame retardant cloth, corduroy, PVC
Gear:
high, low, close three adjustable
Temperature:
high-grade is 40 ? heating zone (for heating when the electric blanket is just turned on)
The low gear is 30°C sleep comfort gear (suitable for the whole night):
Voltage:
220V
Power:
10W-60W
Line length:
1.4m
size:
S:
30*35cm/11.81*13.77in, suitable for pets up to 3.5kg
M:
40*45cm/15.74*17.71in , suitable for pets under 7.5kg
Product List:
Pet Heating Pad:
Notes:
1. Due to the lighting effects and taking picture angles, there is a colour difference in the product, please understand.:
2. Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size.:
3. Do not fold it when powered on!:
4. Please do not scratch the outside of the heating pad objects!:
5. The outside material is waterproof and cannot be disassembled and washed, but cannot be washed in the water! :

Најдобри понуди