.

.

Алремо Хуангксинг-Тиг Заварувач Комплет, Прецизен Тиг Факел Комплет, Професионални Практични Мали ЗА WP17 UCP18 UCP26 Аргон Лак Заварување Факел 17 / Wp18 / WP26 Аргон Лак Завар?

Алремо Хуангксинг-Тиг Заварувач Комплет, Прецизен Тиг Факел Комплет, Професионални Практични Мали ЗА WP17 UCP18 UCP26 Аргон

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Погоден ЗА WP17 UCP18 UCP26 аргон лак заварување факел Специјално дизајниран за прецизно заварување и мали работни места каде што треба многу јасно да ја видите позицијата. Помага да се хомогенизира протокот на гас на заварувањето, а со тоа помага да се подобри квалитетот на заварувањето. Во споредба со обичните чаши за керамички штит, може да заштеди најмалку 30% од гасот. Тие се широко компатибилни со оригиналните универзални резервни делови на тиг факели. Погоден ЗА WP17 UCP18 UCP26 аргон лак заварување факел. Специјално дизајниран за прецизно заварување и мали работни места каде што треба многу јасно да ја видите позицијата. Помага да се хомогенизира протокот на гас на заварувањето, а со тоа помага да се подобри квалитетот на заварувањето. Во споредба со обичните чаши за керамички штит, може да заштеди најмалку 30% од гасот. Тие се широко компатибилни со оригиналните универзални резервни делови на тиг факели. Специјално дизајниран за прецизно заварување и мали работни места каде што треба многу јасно да ја видите позицијата. Помага да се хомогенизира протокот на гас на заварувањето, а со тоа помага да се подобри квалитетот на заварувањето.

Други карактеристики

Item Type:
TIG Welding Kit
Optional Model:
1.6mm, 2.4mm, 3.2mm
Material:
Glass, copper, rubber
Applicable Object:
for WP17, WP18, WP26 argon arc welding torch
Package List:
1 x TIG Collet:
1 x Insulated Glass Cup:
3 x High Temperature Resistant O Ring :
1 x 3/32in Brass Chuck :
1 x White Plastic Ring :

Најдобри понуди