.

.

ДОИТУЛ 10 Парчиња Универзален Кабел За Бричење Електричен Кабел За Бричење Кабел За Напојување Кабел За Напојување За Електричен Брич За Полнење Кабел За Полнење Ц?

ДОИТУЛ 10 Парчиња Универзален Кабел За Бричење Електричен Кабел За Бричење Кабел За Напојување Кабел За Напојување За Електричен Брич

DEN 282.56

Количина на стоки
Тековен

СРЕДСТВА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА Одличен занает, внимателно до секој детал за да му дадете шик и убав изглед АЛАТКА ЗА ПОЛНЕЊЕ на БРИЧЕЊЕ Бидејќи портата за полнење е релативно компактна, обрнете внимание на усогласување со портата за полнење на тримерот кога се подготвувате да наполните и вметнете ја полека. ЕЛЕКТРИЧЕН ЖИЛЕТ КАБЕЛ USB порт дизајн, можете да го вклучите во моќ банка, автомобил полнач, компјутер, ѕид полнач, и. КАБЕЛ ЗА НАПОЈУВАЊЕ за брич Пренослив и компактен, можете да го чувате кабелот за напојување во вашата фиока, џеб, автомобил,. КАБЕЛ ЗА ПОЛНЕЊЕ на БРИЧЕЊЕ гума завиткана, анти-стареење, добра отпорност на топлина, може да биде подолго време. Список на пакети 10 х кабли За напојување Карактеристики должина На Кабелот : 60см Електричен Кабел За Напојување На Брич-Боја : Црн Кабел За Полнење На Бричење-Материјал : Гума, Бакарни Средства За Отстранување На Влакна-Големина : 60,00Х1, 20Х0, 60см/23, 58Х0, 47Х0 Линија за Полнење На Бричење. - Пренослив и компактен, можете да го чувате кабелот за напојување во фиоката, џебот, автомобилот итн Кабел за Напојување. - Надворешната обвивка е изработена од гумен материјал, кој има карактеристики на цврстина на истегнување, Кабел за Напојување со отпорност на абење за Електричен Брич.

Други карактеристики

Најдобри понуди