.

.

2 парчиња Четка За Веѓи, Мултифункционална Четка За Шминкање На Веѓите Четка За Коректор За Веѓи Со Ситно Аголна Четка За Пудра За Веѓи Крем Гел За Сенки Жени Девојк?

2 парчиња Четка За Веѓи, Мултифункционална Четка За Шминкање На Веѓите Четка За Коректор За Веѓи Со Ситно Аголна Четка За Пудра

DEN 111.84

Количина на стоки
Тековен

Ултрасофт Четка : ќе добиете 2 парчиња четки за веѓи во две должини : 13,5 см / 5,3 инчи и 16,5 см / 6,5 инчи Четките за веѓи се направени од меки синтетички влакна, што ќе ви помогне подобро да нанесете мешани производи за шминка. Овие четки за веѓи можат јасно да нацртаат текстурирани веѓи, линија на коса или може да се нанесат на друг дел од лицето. Мултифункционална Четка : аголниот дизајн на четката за шминка за веѓи ви помага лесно да ја нацртате или обликувате веѓата, да ја направите веѓата уредна и природна. Тие не се само четка за веѓи, туку и четки за коса, зачадена шминка, сенка за очи и така натаму. Создадете совршена шминка. Ergономски Дизајн : овие четки за веѓи за очи се дизајнирани со roundономска тркалезна рачка изработена од лесен материјал, практична и привлечна. Лесен за употреба и држење. Упатство за употреба : овие четки за веѓи се погодни за полнење, обликување и нанесување маскара.

Други карактеристики

Најдобри понуди