.

.

Кабилок 2 Парчиња Контејнери За Зеленчук За Одвод На Фрижидер Кутија За Корпи За Зеленчук За Складирање Пластика Пара Комида Сад За Перење Цедалка Контејнери За Ск?

Кабилок 2 Парчиња Контејнери За Зеленчук За Одвод На Фрижидер Кутија За Корпи За Зеленчук За Складирање Пластика Пара Комида Сад За Перење

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

пластика ЧАША ПРОИЗВЕДУВА КОНТЕЈНЕР чување зеленчук и овошје во вашиот фрижидер. САД ЗА ОРГАНИЗАТОР НА ФРИЖИДЕР користи контејнер за складирање На Фрижидер, го прави вашиот фрижидер чист и уреден. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЗЕЛЕНЧУК користи Пренослив и доволно за одржување некое време. ПРОИЗВЕДУВААТ ШТЕДАЧ КУТИЈА Пренослив и доволно силен за одржување некое време. КУТИЈА ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ ОВОШЈЕ контејнер за складирање НА Фрижидер, го прави вашиот фрижидер повеќе чист и уреден. Пакетот Вклучува 2 карактеристики на кутијата за складирање х-Боја : Транспарентна кујна произведува штедач-Големина : Околу 12x12x10cm/4, 72x4, 72x3 Одвод сад од зеленчук. - Материјал : Пластична кутија за заштеда на производи-контејнер за складирање На Фрижидер, го прави вашиот фрижидер чист и уреден чувар на храна во фрижидер. - чување зеленчук и овошје во овошјето во фрижидер. - Со соодветна големина, многу лесна за носење и миење исцедете корпа од зеленчук. - Изработени од пластичен материјал, трајни за време употреба контејнер за складирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди