.

.

AC Напој за напојување на отворено за напојување на излез во дворот на 720p HD скриена надзорна шпионска камера за само -снимање внатрешна DVR вклучува 8 GB микро SD картичк

AC Напој за напојување на отворено за напојување на излез во дворот на 720p HD скриена надзорна шпионска камера за само -снимање

DEN 1120.00

Количина на стоки
Тековен

Оригиналните функции на отворено за излез на електрична енергија во дворот не функционираат Целосно програмабилно DVR. Променете го времето, типот на снимање и повеќе. Оригиналните функции на отворено за излез на електрична енергија во дворот не функционираат. Целосно програмабилно DVR. Променете го времето, типот на снимање и повеќе. AC напојување на отворено за напојување на излез на отворено, двор, скриена надзорна шпионска камера за само -снимање внатрешна DVR вклучува 8 GB микро SD картички за напојување на електрична енергија, Камерата запишува 1 минута видео клипови на отстранлива микро SD картичка во внатрешноста на единицата. Снименото видео има печат за време/датум, прикажувајќи го времето и датумот кога е креирано видеото. Вклучува : 1 x Надворешен излез за напојување Јард Пост Spy Camera 1 x 8 GB Micro SD Card1 X TV CABLE1 X Програмирање Далечински управувач 1 упатства за упатства : Ниту една од оригиналните функции на надворешниот излез на излезот на излезот во дворот. Променете го времето, типот на снимање и морокомпатибилниот со Windows до Win8 Mac OSXThe камерата и рекордерот се напојуваат со лимскиот кабел за моќност на LED Flood, камерата, покажувајќи директно надвор од аголот на гледање е широк 80 степени, а 70 степени високи не се сигнали, нема светла, без светла, без Бучава и нема знаци дека камерата или рекордерот е инсајдте видео лесно може да се игра на Windows Media Player или кој било друг играч.

Други карактеристики

Најдобри понуди