.

.

Додатоци за Камера RvSky Двојна Плоча За Преместување На Адаптер За Ладни Чевли Држач За Држач За Монтирање На Ладни Чевли За Камера A6400 Алатки За Камера За Снимање Ви?

Додатоци за Камера RvSky Двојна Плоча За Преместување На Адаптер За Ладни Чевли Држач За Држач За Монтирање На Ладни Чевли За Камера

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Додатоци за камера Со 2 Надворешни Држачи за Ладни Чевли : Ви Овозможува да додавате светла и микрофони без да ја блокирате камерата што го превртува екранот и жешките чевли Алатки за камера, додатоци За снимање Камера. Додатоци За камера Лесни За Инсталирање : Ладните плочи за преместување на чевли се безбедно прицврстени на дупките на ременот на фотоапаратот од секоја страна со завртки за да се спречи извртување. Алатки за камера, додатоци За снимање Камера. Додатоци за камера Резервирани Дупки : Заградата ја зафаќа оригиналната дупка за ременот на рамото, но остава друга дупка на страна за да ја држи лентата за рамо на место. Отстранете ја лентата лон двете страни на камерата пред инсталацијата. Алатки за камера, додатоци За снимање Камера. Камера додатоци Лесен И Компактен Дизајн : најдобар начин за монтирање на микрофон или светлина, и со флип екран, можете да го ставите на микрофонот и да бидете во можност да се видео. Алатки за камера, додатоци За снимање Камера.

Други карактеристики

Item Type:
Double Cold Shoe Mount
Color:
As Pictures Shown
Material:
Aluminum Alloy
Weight:
Approx.26g/0.9oz
Applicable Models:
for Sony A6400
Camera accessories  Package List:
1 x Double Cold Shoe Mount 1 x Wrench

Најдобри понуди