.

.

Налепници за цртани филмови од 50 парчиња, налепници за багаж винил сирена за лаптоп компјутер телефон со вода шише таблети багаж за велосипед чаша чаша колкови кри?

Налепници за цртани филмови од 50 парчиња, налепници за багаж винил сирена за лаптоп компјутер телефон со вода шише таблети багаж за велосипед

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

? ? Материјал : налепниците на сирена се налепници на ПВЦ, тие се водоотпорни, можете да бидете сигурни! ? Многу различни големини : Секоја налепница е приближно 2-3 инчи. Како да се користи : нанесете налепници на чиста и сува површина. Отстранете го заштитниот филм и притиснете на своето место. Широко користете : овие прекрасни налепници на лаптоп можат да се користат за украсување на различни предмети како што се скејтборди, багаж, велосипеди, компјутери, лаптопи, телефони, i Pads, тетратки, гитари, фрижидери, wallsидови, мебел, итн. Одлично за рачно изработени картички, Обвитка за подароци, ознаки за подароци, списанија, белешки, тетратки, албуми со фотографии, итн. Можете да направите разни комбинации на овие налепници Каваи за да создадете свои уметнички дела налепница!. ? ? Материјал : налепниците на сирена се налепници на ПВЦ, тие се водоотпорни, можете да бидете сигурни!. ? Многу различни големини : Секоја налепница е приближно 2-3 инчи. Како да се користи : нанесете налепници на чиста и сува површина. Отстранете го заштитниот филм и притиснете на своето место. Широко користете : овие прекрасни налепници на лаптоп можат да се користат за украсување на различни предмети како што се скејтборди, багаж, велосипеди, компјутери, лаптопи, телефони, i Pads, тетратки, гитари, фрижидери, wallsидови, мебел, итн. Одлично за рачно изработени картички, Обвитка за подароци, ознаки за подароци, списанија, белешки, тетратки, албуми со фотографии, итн. Можете да направите разни комбинации на овие налепници Каваи за да создадете свои уметнички дела налепница!. ?Specifications : - Quantity : 50 different aesthetic stickers - Size : approximately 2-3 inches - Material : made of high-quality PVC ?Features : - Stick them and use them for your Laptop, Graffiti, Vinyl, Vintage, Decal, Skateboard, Автомобил, браник, ховерборд, сноуборд, шлем, училишна торба, тетратка, шише, багаж.

Други карактеристики

Најдобри понуди