.

.

Држач ЗА Винил Ролна WLDOCA со 60 Прегради, Решетка За Складирање На Винил Организатор, Винил Висечка Торба И Чувар со Куки За Врати, Ремени И Празни Етикети За Организа?

Држач ЗА Винил Ролна WLDOCA со 60 Прегради, Решетка За Складирање На Винил Организатор, Винил Висечка Торба И Чувар со Куки За Врати,

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

[60 Прегради Голем Капацитет]Пакетот доаѓа со 1 држач за винил ролна, 2 куки за врати и 1 ремен за закачување 2 празни етикети се предвидени за да го забележите името на производот. Овој винил организатор може да собере до 60 ролни занаети, секоја ролна со дијаметар до 2,36 инчи. [Нема Потреба Од Склопување]ние обезбедуваме 2 куки од врата од нерѓосувачки челик и 1 кука за јаже. Организаторите на винил ролна можете да ги поставите на вратите, ѕидовите или плакарите. Не е потребна инсталација и употреба. [Двострано Складирање]со 30 прегради напред и назад, просторот за складирање е двојно зголемен. Лесно складирајте и отстранете го винилот без да заземате дополнителен простор. Нема потреба да копате неуредна количка за складирање занаети. [ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ]организаторот на винил ролна е изработен од оксфордска ткаенина и висококвалитетен пвц материјал, издржлив, отпорен на кинење и не е лесен за оштетување. Винил ролни на прв поглед. Брзо земете ги занаетчиските ролни што ви се потребни за вашиот проект. [Не Само Складирање На Винил]одлично е и за складирање на дијамантско сликарство, панделки, обвивка за подароци и складирање весници итн. Ако сакате да ги одржувате работите уредни, ова е само за вас, обезбедувајќи ви уредна самостојна средина. Како ефикасно и убаво да организирате голем куп винилни ролни?Сега искрено ви го препорачуваме нашиот висечки држач за винил ролна!Карактеристики : 1.

Други карактеристики

size:9.06*61.02:
Material:
600D Oxford Cloth & PVC
package list:
vinyl roll holder *1:
hanging strap*1:
door hooks *2:
blank labels*2 :

Најдобри понуди