.

.

Матрицил1 Матрици за Пеперутки 8,5 х 11 инчи 2-Слоевит Комплет За Сликање На Ѕид,Платно, Уметност ЗА Декор На Домот САМ - Привлечна, Еднократно, Рециклирачка.

Матрицил1 Матрици за Пеперутки 8,5 х 11 инчи 2-Слоевит Комплет За Сликање На Ѕид,Платно, Уметност ЗА Декор На Домот САМ - Привлечна,

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

КВАЛИТЕТОТ НА МАТРИЦАТА 1 : Матрицата 1 е роден од традиција на рачно изработено приспособено изработка, сликање и создавање Со доживотно искуство со самостојно создавање матрици и уметност, започнавме бизнис со кој матриците со највисок квалитет се носат во домовите низ САД!. ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ ДИЗАЈНИРАНИ ЗА УМЕТНОСТ, ЗАНАЕТИ и ДЕКОР : Нашите Матрици За Пеперутки Три Пакети Два Слоја се изработени од врвен, издржлив, висококвалитетен Миларен материјал. Со лесни за употреба упатства, вашите дизајни ќе имаат висококвалитетни, чисти линии без крварење! Користете на хартија, ѕидови, платно, дрво, Маици и многу повеќе!. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Оваа матрица може да се користи На различни површини, како што се платно, дрво, ѕидови, подови, кожа, пластика, стакло, метал, ткаенина и многу повеќе! Дополнително, флексибилноста на нашите матрици ви овозможува да печатите на рамни или закривени медиуми. ИНСТРУКЦИИ : Поставете ја матрицата на саканата површина, прицврстете ја цврсто на место со лента за маскирање, лепило за прскање или нешто слично по ваш избор.

Други карактеристики

Најдобри понуди