.

.

Слушалките за Bluetooth со микрофон, QCC безжични слушалки со откажување на бучава од микрофон и пристаниште за полнење/приклучок и играјте USB Dongle, 26 ч.

Слушалките за Bluetooth со микрофон, QCC безжични слушалки со откажување на бучава од микрофон и пристаниште за полнење/приклучок и играјте

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

【QCC Chip & USB Dongle】 Vonztek Hands Free Office Helids Helard користи Qualcomm Bluetooth v50 чип, нуди стабилна и брза врска со Bluetooth уреди. 【Откажување на бучава од АИ и функција на нем】 елиминира 96% од бучавата на амбиенталниот грб, овој Bluetooth слушалки со најновата технологија за намалување на бучавата на CVC. Siri Siri & Dual Connect】 VBT786 C-D Компјутерски слушалки за поддршка Сири и други говорни асистенти на мобилни уреди, исто така е поддржана двојната врска, можете лесно да се поврзете со 2 уреди. 【Удобност и универзална компатибилност】 слушалки на Vonztek со микрофон користи меки мемориски кожни урови и прилагодлива лента за глава со перница. Оваа Bluetooth безжична слушалка е погодна за дома, деловна активност, училници, Skype, Zoom, MS тимови. 【Целиот ден за батерии и полнење на батерии】 Овие Bluetooth безжични слушалки опремени со чип за потрошувачка на мала енергија, поддржува 26 часа користејќи време и над 120 ч. Поддршка и белешка】 Vonztek нуди 12-месечна гаранција. Ако имате какви било прашања или незадоволни, ве молиме слободно контактирајте го нашиот тим за професионални услуги во секое време. Торба за складирање *1. 【QCC Chip & USB Dongle】 Vonztek Hands Free Office Helids Helard користи Qualcomm Bluetooth v5.0 чип, нуди стабилна и брза врска со Bluetooth уреди. 【Откажување на бучава од АИ и функција на нем】 елиминира 96% од бучавата на амбиенталниот грб, овој Bluetooth слушалки со најновата технологија за намалување на бучавата на CVC.

Други карактеристики

Најдобри понуди