.

.

Тривинг шрафцигер Постави за Nintendo Switch, професионален комплет за поправка на шрафцигер Nintendo Swick, со врвови во форма и вкрстено во облик на магнетски шрафцигер, компа?

Тривинг шрафцигер Постави за Nintendo Switch, професионален комплет за поправка на шрафцигер Nintendo Swick, со врвови во форма и

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

Содржина на пакетот : getе добиете шрафцигер со вкрстена форма на 1 * PH00, шрафцигер за шрафцигер 1 * Triwing (Tri Bit Y0) и 1 * Triwing Screwdriver (три-точка Y00) Доволна количина и различни модели можат да ги задоволат вашите потреби за поправка. Компатибилен со : Nintendo Switch. Комплет за професионални алатки за поправка за контроли на Nintendo Switch, џојстици или рачки. Премиум материјал : Врвот на нашите тривинг-шрафцигери се изработени од висококвалитетен CR-V челик, супер здрав и издржлив. Рачката е изработена од премиум силиконски, анти-лизгање и лесен за употреба, обезбедувајќи долго време на услугата. Магнетски врв : Магнетниот врв на шрафцигерите може лесно да ги отстрани малите завртки од конзолите за игра и да спречи паѓање и губење на завртките. Анти-лизгање : Рачката на шрафцигерите е дизајнирана на нерамни површини за лесно држење и инсталација. Мека и лесна за ракување.

Други карактеристики

Најдобри понуди