.

.

Lurrose 1 Постави мешани налепници за ленти за декор за нокти со DIY диспензери за резерви за резерви на налепница за декорација на налепници за налепници на бои во боја ?

Lurrose 1 Постави мешани налепници за ленти за декор за нокти со DIY диспензери за резерви за резерви на налепница за декорација на налепници

DEN 1264.00

Количина на стоки
Тековен

Линија за ленти со ленти за маникир-А за вашиот lубовник, девојка,-работник или пријател DIY маникир украси-А за вашиот lубовник, девојка, -от работник или пријател. Совети за треперливи маникир- создадете прекрасен привлечен ефект за кратко време, погоден за салони за нокти и уметност за нокти на DIY дома. Налепница за ленти за нокти- Со диспензерите, можете лесно да ја извадите линијата за нокти и да ви овозможи да ја направите вашата нокти попогодно. Ролери за налепници на нокти- Тие ќе ви помогнат да направите сопствена уметност за нокти дома без да посетите салон. Линија за ленти со ленти за маникир-А за вашиот lубовник, девојка,-работник или пријател. DIY маникир украси-А за вашиот lубовник, девојка, -от работник или пријател. Совети за треперливи маникир- создадете прекрасен привлечен ефект за кратко време, погоден за салони за нокти и уметност за нокти на DIY дома. Налепница за ленти за нокти- Со диспензерите, можете лесно да ја извадите линијата за нокти и да ви овозможи да ја направите вашата нокти попогодно. Ролери за налепници на нокти- Тие ќе ви помогнат да направите сопствена уметност за нокти дома без да посетите салон. Пакетот вклучува 32 ролни x линии за ленти за ленти за нокти 6 x Карактеристики на ленти за ленти за нокти - овие налепници за нокти се самолепливи. Можете да ги користите овие ленти за ленти на какви било ролни со ленти за ленти за нокти. - А за вашиот lубовник, девојка, -образникот или пријател Едноставна линија за нокти на линијата. - Материјал : Налепница за налепници на налепници.

Други карактеристики

Најдобри понуди