.

.

Кабилок 24 Парчиња Мебел Може Удобен Автомобил Без Ѓубре Без Преносни Самостојни Тркалца Пластика Што Се Движи Со Мал Шум Тркало За Удирање Мини Играчки Крпа За Едн?

Кабилок 24 Парчиња Мебел Може Удобен Автомобил Без Ѓубре Без Преносни Самостојни Тркалца Пластика Што Се Движи Со Мал Шум Тркало За Удирање

DEN 192.64

Количина на стоки
Тековен

ЛЕПАК НА ТРКАЛЦАОвој леплив тркалце е многу лесен за инсталирање на кутијата за складирање, што ви дава многу погодност Замена столче тркаломоже да се користи во различни апликации, како што се кутии за складирање, корпи за отпадоци, обични кутии, дрвени табли. САМОСТОЈНО ТРКАЛО за ИГРАЧКИкутијата за складирање е лесна за употреба и инсталирање, ви носи многу погодност. НЕ ВРТЛИВИТЕ ТРКАЛЦА Погоден За движење и чистење, може да се примени на различни и големини на кутии за складирање и кутии за пакување. КАНТА ЗА ЃУБРЕ ТРКАЛЦАсамолепливиот дизајн го олеснува паѓањето, ви овозможува без напор да влечете тешки кутии. Пакетот Вклучува 12 х Карактеристики на тркалата За лизгање - исто така може да биде добар избор за подароци за домаќинство за вашите пријатели, тие ќе го направат тоа. - Лепење на дното на кутијата за складирање и корпата за отпадоци, што ги прави полесно да се движат. - направено од материјал за долго време и издржлива употреба. - Кутијата за складирање е лесна за употреба и инсталирање, ви носи многу погодност.

Други карактеристики

Најдобри понуди