.

.

Сет на силиконски садови Silipint Silicone, флексибилни и нераскинливи чинии, микробранови-, машини за миење садови- и замрзнувачи безбедни за затворен и надворешен употре?

Сет на силиконски садови Silipint Silicone, флексибилни и нераскинливи чинии, микробранови-, машини за миење садови- и замрзнувачи безбедни

DEN 159.52

Количина на стоки
Тековен

Нераскинлив сет на садови : Нашите силиконски чинии се свитливи, цврсти и изградени за да траат! Овие нераскинливи чинии се бескрајно издржливи и се карактеризираат со надворешни површини и дното на нелипките Користете ги овие лесни чинии секој ден за супи, житни култури или печење. Тие се шарени, флексибилни и забавни!. Разновидни чинии за еднократно користење : Ние го дизајниравме нашиот шарен сад да биде забавен колку што е функционален. Нашите чинии прават одлично мешање, подготвување, складирање, сервирање и чинии за закуска. Уживајте во храната во стил на следната скара, пикник или патување на плажа и додека јадете дома. Можете да зависите од овие чинии за замрзнување, машина за миење садови и микробранови за секоја авантура. Пријателски за земјата : Силиконот е одржлив, така што со купување на нашите производи, ќе го направите вашиот дел за да помогнете во намалувањето на пластиката и хартијата во протокот на отпад и океаните. Партнер со нас да создадеме животен стил без отпад!. 100% безбеден силикон со храна : Силипинт производи се безбедни и изградени за да траат! Тие се изработени од 100% силиконски платина од платина, кој е без БПА, мириси и фталати. Секоја чинија за еднократна употреба е безбедна машина за миење садови, пријателски за замрзнување и безбедна микробранова печка. Тие нема да скршат, пукаат, чип, заби, избледени или гребење. Оригиналниот силиконски прибор за маса : Lifeивотот треба да биде забавен и функционален! Нашите производи се создадени за да имитираат стаклени облици што веќе ги знаеме и сакаме, да имаат завршувања што стануваат малку фенси и доаѓаат во бои за да одговараат на секој декор. Silipint нуди разоткриени чаши за еднократно употребливи, пукани чаши, чаши за вино и прибор за јадење со бесконечна употреба за бесконечна забава!. Нераскинлив сет на садови : Нашите силиконски чинии се свитливи, цврсти и изградени за да траат! Овие нераскинливи чинии се бескрајно издржливи и се карактеризираат со надворешни површини и дното на нелипките. Користете ги овие лесни чинии секој ден за супи, житни култури или печење. Тие се шарени, флексибилни и забавни!. Разновидни чинии за еднократно користење : Ние го дизајниравме нашиот шарен сад да биде забавен колку што е функционален.

Други карактеристики

Најдобри понуди