.

.

Заклучување на вратата од рерна QiSuo затворена и присилна рачка на вратата на електричен кабинет запечатување рачка од не'рѓосувачки челик затворена врата рачка 1 п?

Заклучување на вратата од рерна QiSuo затворена и присилна рачка на вратата на електричен кабинет запечатување рачка од не'рѓосувачки челик затворена

DEN 661.12

Количина на стоки
Тековен

Шарки / брава Шарки / заклучувања : 100% сосема нови и високо квалитетни употреба на висококвалитетни метални материјали, површината е електропланирана и полирана, докажана од 'рѓа и доказ за обезбојување, силно и трајно. инсталација, убава и практична, која е додадена вредност на кабинетот. Лесно е да се инсталира, многу е лесно да ормани, фиоки, маси за облекување, врати за мебел, ормани, гардероби, плакари и друг мебел. Грејт Декорација на мебел : Едноставни надградби на мебел, рачки за украсни мебел, многу погодни за разубавување на кујна, бања или мебел за дневна соба, итн. Спецификација : Материјал : Незгодниот Челична категорија : 133ГЛЕГОВОР : 100мм/3.94 Inch Color : Silver Package Вклучува : 1x врата на рерната Locknote : 1. Ве молиме, дозволете грешки од 1-2 см поради рачното мерење, проверете дали не ви пречи пред да нарачате.Дадајте за разликата помеѓу различните монитори , сликата може да не ја одразува вистинската боја на предметот.

Други карактеристики

Material:
Stainless steel
Weight:
133g
Length:
100mm/3.94inch
Color:
Silver
Package Includes:
1x Oven Door Lock:
note:
1.Please allow 1-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Најдобри понуди