.

.

Zukeeljt Trash Can 1PC Desktop Trash Pash со капак, што се користи за канцелариски countertops, мала отпадна хартија за маса за кафе/маса/работна површина, мала корпа за отпадоци, пластика, ?

Zukeeljt Trash Can 1PC Desktop Trash Pash со капак, што се користи за канцелариски countertops, мала отпадна хартија за маса за кафе/маса/работна

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

- Со неговиот модерен дизајн, производот излегува дека е одличен во бања, кујна и други простории додека зазема помалку простор ➤ Малата големина го прави да не зазема простори. Совршено за ставање на канцелариски таблети, Countertop за суета за бања и многу други места за десктоп. ➤ ги крие торбите за ѓубре, така што секогаш го одржува вашиот countertop уредно. Мини дизајнот и едноставната боја можат да ја направат работната површина уредна и убава. Size Големина : S = 21*20*26 CM L = 25*23*31cm. Migure Мани големината заштедува простор. Идеално за cafe bar countertop за фрлање kcups, кафе и многу повеќе. - Со неговиот модерен дизајн, производот излегува дека е одличен во бања, кујна и други простории додека зазема помалку простор. ➤ Малата големина го прави да не зазема простори. Совршено за ставање на канцелариски таблети, Countertop за суета за бања и многу други места за десктоп.

Други карактеристики

Најдобри понуди