.

.

Предводена Маска За Череп Со Едно Око, Застрашувачки Костим За Косплеј На Черепот, Реквизити За Забава Во Хорор Градина За Ноќта На Вештерките, Возрасни Черепи Се О?

Предводена Маска За Череп Со Едно Око, Застрашувачки Костим За Косплеј На Черепот, Реквизити За Забава Во Хорор Градина За Ноќта На

DEN 159.84

Количина на стоки
Тековен

Оваа маска е стартер за разговор и ќе се погрижи да се издвоите од толпата Без оглед на тоа каде се наоѓате, ќе добиете тони внимание од другите кои се љубопитни за вашата маска. Забава за сите возрасти. Застрашувачката блескава маска е пластична и вклучува еластична лента што треба да ја поставите околу главата за да ја држите на место, ЛЕД-маските имаат и отвори во пределот на окото, носот и устата. Без инфериорен пластичен мирис, без лут мирис, може да се носи со мир на умот. МАСКА НА ЧЕРЕПОТ ПРЕДВОДЕНА од хорор : маската има лед лента, користи две bat батерии, ја поврзува бравата, го притиска копчето а што контролира 4 режими (исклучено, постојано вклучено, бавно треперење, брзо треперење) и продолжува да се користи повеќе од 24 часа. Оставете ја маската за лице да ви ја осветли Ноќта на Вештерките!(Батеријата не е вклучена во пакетот). КУЛ ЛЕД МАСКА ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ : Совршена маска За Ноќта на Вештерките За Возрасни, Забави Со Костими, Ден на Мртвите, Маскенбали, Марди Грас, Косплеј, Рејв Фестивали, Карневали, Забави со Сјај, подароци и многу повеќе. ЕДНА ГОЛЕМИНА НАЈМНОГУ ОДГОВАРА-Одлични Лед маски погодни За Тинејџери, Возрасни, Мажи и Жени! Фенси/вистински изглед Led черепот маска со квалитет кул карактеристики. Оваа маска е стартер за разговор и ќе се погрижи да се издвоите од толпата. Без оглед на тоа каде се наоѓате, ќе добиете тони внимание од другите кои се љубопитни за вашата маска. Забава за сите возрасти. Застрашувачката блескава маска е пластична и вклучува еластична лента што треба да ја поставите околу главата за да ја држите на место, ЛЕД-маските имаат и отвори во пределот на окото, носот и устата. Без инфериорен пластичен мирис, без лут мирис, може да се носи со мир на умот. МАСКА НА ЧЕРЕПОТ ПРЕДВОДЕНА од хорор : маската има лед лента, користи две bat батерии, ја поврзува бравата, го притиска копчето а што контролира 4 режими (исклучено, постојано вклучено, бавно треперење, брзо треперење) и продолжува да се користи повеќе од 24 часа.

Други карактеристики

1.Eco-friendly Material :
2. This Led Sacry mask fits most adult and teens:
3.Safe, soft and easy to wear:
4.Durable and Quality construction:
5.Perfect for Halooween Cosplay and other cosplay party.:
Safe:
Keep away from fire. :
Package Included:
1 x Led Light up Single Eye Skull Mask :

Најдобри понуди