.

.

Црна полиестерска лента, лесен за раскинување долг животен век на траење без ретардант на пламен на остатоци Добар изолација отпорна на топлина лента за кондензат?

Црна полиестерска лента, лесен за раскинување долг животен век на траење без ретардант на пламен на остатоци Добар изолација отпорна

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Добра перформанси на изолација : Лентата има предности на отпорност на висока температура, отпорност на висок напон, добра изведба на изолација и ретардант на пламен и може да се користи долго време под нормална работа Без остаток : лентата може да го спречи електро -хидрауличкото потопување и загадување, да ја одбрани колото, лесен за раскинување, не оставајте преостанат лепак, многу тенок, многу удобен за употреба. Компактна големина : Компактната големина на оваа лента значи дека е лесно да се носи наоколу и може лесно да се чува кога не е потребно, без да заземе премногу простор. Безбедно за употреба : Подобрената лента е безбедна за употреба и може да издржи поголема сила на работата, подобрување на перформансите и искуство со користење на него пооптимално во неговата способност. Опсег на примена : Применливо за кондензатори, релеи, регулатори на напон, мотори и други видови мотори, електронски компоненти на фиксна изолација. Добра изведба на изолација : Снимката има предности на отпорност на висока температура, отпорност на висок напон, добра перформанси на изолацијата и ретардант на пламен и може да се користи долго време под нормална работа. Без остаток : лентата може да го спречи електро -хидрауличкото потопување и загадување, да ја одбрани колото, лесен за раскинување, не оставајте преостанат лепак, многу тенок, многу удобен за употреба.

Други карактеристики

Item Type:
 Black Polyester Tape
Material:
Polyester film
Thickness of Adhesive Layer:
Approx.0.05mm / 0.002in
Tape Face Width:
Approx.30mm / 1.18in
Total Length:
Approx.66m / 216.5ft
Package List:
5 x Tape :

Најдобри понуди