.

.

Лифт на рутерот, табела со табела за рутер за алуминиумски легури, не'рѓосувачки челик, клупа за обработка на плоча рутер, табела на табела за монтирање на плочата з?

Лифт на рутерот, табела со табела за рутер за алуминиумски легури, не'рѓосувачки челик, клупа за обработка на плоча рутер, табела

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Широка апликација : Овој лифт за рутер главно се користи за да се направат минијатурни операции за мелење на точност и е погодно за повеќето електрични машини за кастрење и гравура Робусно и тврдо носење : Направено од сигурна алуминиумска легура, овој лифт за рутер е стабилен и отпорен на 'рѓа, тоа го прави точното дупчење и монтирање на кој било рутер лесно. Јасно е дипломиран : Овој лифт за рутер има јасна скала и не се носи лесно, што го прави одличен помошник за дрвокрадците. Широк опсег на кревање : Овој рутер крева до 47мм дијаметар на машината за стегање 63,8‑65мм, погоден за мали тримери. Целосно опремено : Овој лифт за рутер доаѓа со 2 прстени за вметнување и 4 завртки за различни потреби и работни места. Широка апликација : Овој лифт за рутер главно се користи за да се направат минијатурни операции за мелење на точност и е погодно за повеќето електрични машини за кастрење и гравура. Робусно и тврдо носење : Направено од сигурна алуминиумска легура, овој лифт за рутер е стабилен и отпорен на 'рѓа, тоа го прави точното дупчење и монтирање на кој било рутер лесно. Јасно е дипломиран : Овој лифт за рутер има јасна скала и не се носи лесно, што го прави одличен помошник за дрвокрадците. Широк опсег на кревање : Овој рутер крева до 47мм дијаметар на машината за стегање 63,8‑65мм, погоден за мали тримери.

Други карактеристики

Item Type:
Router Lift
Material:
Aluminum Alloy and Stainless Steel
Maximum Lift Range:
0 to 47mm
Second generation lifting base, suitable for S8 2 table tops only:
Stable:
Stainless steel support bar
Easy To Operate:
Quick set up, hand crank lift
Use:
Suitable for making your own high accuracy woodworking
packing list:
1 x Router Lift:
1 x Hand Crank Handle:
4 x Screw:
2 x Hex Wrench:
1 x Inverted Plate:
1 x Backer:
1 x Scale Plate:
2 x Insert Ring:

Најдобри понуди