.

.

FRACKSON 1 PCS 5 mm 1/4 11 cm долга метална безбедност CCTV камера за држачи за заграда на таванот, монтирање на таванот Флексибилна внатрешна заграда на отворено, wallид и биро за ?

FRACKSON 1 PCS 5 mm 1/4 11 cm долга метална безбедност CCTV камера за држачи за заграда на таванот, монтирање на таванот Флексибилна внатрешна

DEN 202.56

Количина на стоки
Тековен

Ротатибилниот врвен дизајн е за различни агли што се чуваат Идеално за CCTV камера, за креативни апликации за затворено и надворешно монтирање, дури и околу аглите и во близина на прозорците, итн. Стандардна нишка од 1/4 ”конец од 0,5 мм завртка. Може да се користи за сателитски говорници Bose, звучници за домашно кино, сателит и монтажа на CCTV. Поврзување со светло на камерата, мала дигитална камера DC, LCD екран и така натаму. 1 x метална CCTV камера за држачи 3 x завртки 3 x затка. 360 степени CCTV тавански wallиден држач за држач за држачи на LCD држач за продолжување на вртење на вртење на навалување : ротирачки врвен дизајн е за различни агли што се чуваат. Идеално за CCTV камера, за креативни апликации за затворено и надворешно монтирање, дури и околу аглите и во близина на прозорците, итн. Стандардна нишка од 1/4 ”конец од 0,5 мм завртка. Може да се користи за сателитски звучници Bose, звучници за домашно кино, сателит и CCTV монтирање што се поврзува со светлината на фотоапаратот, малата DC дигитална камера, LCD -екранот ,.

Други карактеристики

Најдобри понуди