.

.

Држач за проектор, 360° Вртлив, Тросед На Ѕид Скриен Држач, Прилагодлив За Висина, Држач За Монтирање На Мини Тавански Ѕид, Компатибилен Со Домашна Канцеларија Видео ?

Држач за проектор, 360° Вртлив, Тросед На Ѕид Скриен Држач, Прилагодлив За Висина, Држач За Монтирање На Мини Тавански Ѕид, Компатибилен

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

За проектори кои имаат завртки за монтирање од 1/4" (6мм) Ве молиме не купувајте ако не го стори тоа, Овие Држачи НА Проекторот Нема да Го Ризикуваат Вашиот Имот Од Превртување Или Лизгање. Дизајнот Против Тресење И Големата Основа Ви Овозможуваат Да Седите И Да Уживате Во Филмот Без Да Се Грижите Дали Вашиот Проектор Ќе Падне. Нов Тип На Дизајн Со Двојна Дупка Што Заштедува Простор Зад Креветот/Софата. Не Зазема Многу Простор Дури И Ако Е Ставен Настрана Кога Не Е Во Употреба. Не Ви Пречи Дури И Ако Го Потпрете На Јазот Помеѓу Мебелот Или Страната На Бирото.Монтажата На Проекторот На Таванот Може Слободно Да Се Прилагоди 360°, Обезбедувајќи Сигурни И Стабилни Проекции Од Кој Било Агол. Држач Направен Од Цврста И Издржлива Метална Конструкција Алуминиумска Легура, Може Да Го Користат Музичари, Диџеи, Изведувачи, Инженери, Наставници И Студенти Итн. Штандот На Подот На Проекторот Е Лесно Поставен И Преносливиот Дизајн Ви Овозможува Да Ги Гледате Вашите Омилени Емисии Насекаде Дома. Овој Штанд Совршено Се Вклопува Во Секоја Дневна Соба, Работна Соба Или Декор Во Спалната Соба.

Други карактеристики

Најдобри понуди