.

.

OCGIG Diamond Beveling Chamfer Bits Diamond Counters Shaters Dript Bits 35 mm, за зголемување на обликувањето на полирањето и исекувањето на постоечките дупки во порцевалилна тула гранит керамички ?

OCGIG Diamond Beveling Chamfer Bits Diamond Counters Shaters Dript Bits 35 mm, за зголемување на обликувањето на полирањето и

DEN 295.84

Количина на стоки
Тековен

Дијаметар 1-3/8 "(35мм), Севкупна должина : 45мм, Грит #80, степен 53;. Овој бит за разгледување не може да се користи за дупчење, но е дизајниран да ги зголеми, обликува и да ги исече постојните дупки во плочки, мермер, керамика, гранит, итн.; Инсталирано на мелница за агол. Се користи во градежни и реновирање. Препорачани за монтери за плочки, општи изведувачи, водоводџии и електричари;. Инсталирано на мелница за агол. Може да се користи со или без вода. Користете ги битовите за шифрирање на дијаманти за да ги исечете и зголемите постојните груби, неправилни дупки во плочки, мермер, керамика, гранит, итн. Овој бит за разгледување не може да се користи за дупчење. По завршувањето, ќе имате мазна, убава дупка и нема оштетување на плочката. Можете исто така да го користите за да ги исечете дупките со различни големини, со само еден стандарден бит за копирање и една од нашите вежби за прсти. 【Димензии】 Дијаметар 1-3/8 "(35мм), должина на работна должина од 35мм, прикачете ја мелница за агол на нишки 5/8" -11, целокупна должина : 45мм, Грит #80, степен 53 ;. 【Функција】 Овој дијамантски преклопување бит се користи за зголемување, обликување и исекување на постојните дупки во плочки, мермер, керамика, гранит, итн. Не користете го производот на гума, пластика, метал ;. 【Материјал】 Овој дијамантски гранит бит е изработен од висококвалитетен дијамант и издржлив метал, има долг работен век, униформните честички на дијаманти ќе донесат мазна и убава завршница на дупката ;. 【Заштедете пари】 Со само еден стандарден бит за копирање и една од нашите вежби за прсти, можете да создадете дупки со различни големини, без да купувате повеќе различни битови за корење, што ќе ви заштеди многу пари;. 【Внимание - Овој бит за разгледување не може да се користи за дупчење, но е дизајниран да ги обликува и зголемува постојните дупки.

Други карактеристики

Diameter 1-3/8 (35mm), :

Најдобри понуди