.

.

Megawell Power Strip Surge Protector 9 AC повеќекратни места 4 USB порта за полнење 4 ft.plug и продолжен кабел за дома, канцеларија, патување, компјутерска работна површина, полнење на тел?

Megawell Power Strip Surge Protector 9 AC повеќекратни места 4 USB порта за полнење 4 ft.plug и продолжен кабел за дома, канцеларија, патување,

DEN 974.40

Количина на стоки
Тековен

Енергетска лента со 9 AC-места и 4 USB- заштитен заштитник на ленти за напојување со 9 AC места и 4 пристаништа за полнење со USB (5 V/24 A), кабел за продолжување на тешки 4 стапки (1440 W/12 A), заштитник на Surge (2700 Joules) со заштита од преоптоварување за заштита против шила и флуктуации. 9 AC Surge Protector Putters- Комплементарниот заштитеник на заштитени зашири, составено од MOV (метален оксид варистор), со минимум 1875 капацитет за апсорпција на енергија Joules, може да ги заштити вашите уреди. USB Power Strip 4 USB порти, порта има 2,4 A максимум излез. Вградена- со паметна технологија, откривање на уреди за полнење и испорака на оптимална брзина на полнење автоматски, компатибилна со Kindle и повеќето USB уреди. Безбедност и сертификат- Сертифицирана безбедност на ETL, со продолжен кабел и други големи компоненти овластени со UL. Преклопниот прекинувач за заштита на струјата ја ограничува работната струја на лентата за напојување на одредено опкружување, така што нема да се загрее за време на употребата. Заштита на животната средина и компјутерска школка со отпорност на пожар со ретардант на пламен на 1382 година ℉ го прави потрајни и подолг живот. Пакетот вклучува : 1x лента за напојување, прирачник за инструменти 1x. За какви било проблеми во врска со производите на Megawell, слободно контактирајте го тимот за поддршка на клиенти. Ние ќе одговориме во рок од 24 часа. Енергетска лента со 9 AC-места и 4 USB- заштитен заштитник на ленти за напојување со 9 AC места и 4 пристаништа за полнење со USB (5 V/2.4 A), кабел за продолжување на тешки 4 стапки (1440 W/12 A), заштитник на Surge (2700 Joules) со заштита од преоптоварување за заштита против шила и флуктуации.

Други карактеристики

Најдобри понуди