.

.

ASMXQY Универзална Тв МОНТАЖА VESA Хардвер Комплет За Повеќето ТВ И Монитор, Компатибилен Со Сите Телевизори до 90 инчи Вклучува M4, M5, M6 И M8 ТВ Завртки, Подлошки И Растојан?

ASMXQY Универзална Тв МОНТАЖА VESA Хардвер Комплет За Повеќето ТВ И Монитор, Компатибилен Со Сите Телевизори до 90 инчи Вклучува M4,

DEN 206.08

Количина на стоки
Тековен

ХАРДВЕР за држач ЗА ТВ : хардверскиот комплет може да се користи со КОЈ БИЛО држач ЗА ТВ НА пазарот, така што ЌЕ МОЖЕТЕ безбедно и сигурно да го инсталирате ТЕЛЕВИЗОРОТ Вклучен е комплет за завртки за ѕид : комплет завртки, подлошки и подлошки, including,M4x12mm,M4x35mm,M5x12mm,M5x35mm,M6x12mm,M6x20mm,M6x35mm,M8x12mm,M8x20mm,M8x25mm,M8x35mm,M8x40mm,M8x45mm,M8x50mm,ТВ завртките и подлошките, преку комбинација на подлошки, можат да добијат различни должини на комбинации на завртки за да ги исполнат различните барања за инсталација. универзален тв хардверски комплет : е достапен ЗА LG, Samsung, Sanyo, Haier, Sony, Hitachi, Filips, Vizio, Panasonia, Insignia, RCA, Емерсон, Елемент, Hi Sense, итн. Јасно Пакување : Секоја големина на завртка, растојание и мијалник е спакувана одделно со јасна етикета што може да ви заштеди време за наоѓање на точната големина. Издржливи материјали : завртките, подлошките и дихтунзите се многу силни и издржливи и имаат својства против соголување, тие ќе останат цврсти.

Други карактеристики

Најдобри понуди