.

.

Држач За Капа За Корпа За кабилок Метална Капа Стои Модерен Држач За Перики За Решетки За Железо Држач За Држач За Масички Манекен За Глава Врвен Жичен Дизајн Орган?

Држач За Капа За Корпа За кабилок Метална Капа Стои Модерен Држач За Перики За Решетки За Железо Држач За Држач За Масички Манекен

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Производот е едноставен и удобен за употреба, уникатниот дизајн го прави ефективен алатки за прикажување на маркетинг продавници Не се користи за складирање, туку се користи и за прикажување, погоден за трговски центар, супермаркет итн. Издржлив држач за прикажување за да ги истакнете карактеристиките на вашите предмети. Усвојување на премиум материјал, овој производ е издржлив и долгогодишна употреба. Фината изработка и прекрасниот изглед, ја обезбедуваат неговата популарност и корисност. Опис Ова Е решетка за прикажување, која е изработена од висококвалитетни материјали, издржливи и може да се користи долго време. Креативниот дизајн е погоден за капи. Може подобро да прикажува капи и да ви обезбеди погодност. неопходна алатка за продажба за прикажување капи или складирање. Карактеристики-Материјал : Железо.- Големина : Околу 31.- Усвојување на премиум материјал, овој производ е издржлив и долгогодишна употреба.- Фина изработка и прекрасен изглед, обезбедете ја неговата популарност и корисност.

Други карактеристики

Најдобри понуди