.

.

CZDYUF ретро лаптоп чанти чанти случајни дневни торбички торбички мажи машки торба за документи)

CZDYUF ретро лаптоп чанти чанти случајни дневни торбички торбички мажи машки торба за документи)

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Бојата е благородна и елегантна, а чувството на рака е деликатно и мазно Голем капацитет и патување без загриженост. Процес на сликање со рака, бојата природно ги апсорбира нијансите и градиентите за да ја покаже оценката. Прилагодениот патент, мазен и мазен, а старата текстура го прави повеќе идентитет. Линиите се уредни и мазни, истакнувајќи го шармот на деталите. Бојата е благородна и елегантна, а чувството на рака е деликатно и мазно. Голем капацитет и патување без загриженост. Процес на сликање со рака, бојата природно ги апсорбира нијансите и градиентите за да ја покаже оценката. Прилагодениот патент, мазен и мазен, а старата текстура го прави повеќе идентитет. Линиите се уредни и мазни, истакнувајќи го шармот на деталите. Бојата е благородна и елегантна, а чувството на рака е деликатно и мазно. Голем капацитет и патување без загриженост. Старата текстура го прави повеќе идентитет. Линиите се уредни и мазни, истакнувајќи го шармот на детали.

Други карактеристики

Material:
leather
Size:
About 40*30*10cm,43*32*8cm
Color:
Brown , Dark brown , Black
Packing :
1Pcs
NOTE:
1. Attention:
Size is measured by hand , have 1-2cm size error is normal.
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures,thanks for understanding.:
Multi-pocket classification and storage of items in a neat and orderly manner, bid farewell to the trouble of not being able to pack small bags :

Најдобри понуди