.

.

2 Пакет Надувување Седиште Перници За Ослободување Од Притисок-Идеален Вафли Перница За Продолжено Седење-Инвалидска Количка Перница За Притисок Болно-Идеален Се?

2 Пакет Надувување Седиште Перници За Ослободување Од Притисок-Идеален Вафли Перница За Продолжено Седење-Инвалидска Количка Перница

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

?●Олеснување на притисокот●нашата воздушна перница прифаќа топло притискање на висока температура и порозен дизајн за да го растера притисокот на телото на седиштето и да го забрза ископувањето на воздухот Откако перницата е надуена, ја зголемува површината за контакт на задникот и воздушната перница, го намалува притисокот врз задникот и го дистрибуира притисокот до перницата. ?●Избрана Ткаенина● виолетовата перница за седишта е изработена од ткаенина што се собира, 2 пати подебела од обичната пвц ткаенина, удобна и дише, издржлива. Не е лесно да се издржат, дамките треба само да се избришат со влажна крпа. Сината перница за седишта е изработена од Висококвалитетна пвц ткаенина, удобна и дише, издржлива. Дише и удобно во лето, не е лесно да се пот, и не е лесно да се зацврсти во зима. ?●Добра Затегнатост На Воздухот ● проѕирната пвц дупка за полнење воздух и вреќата за полнење воздух прифаќаат технологија за запечатување на топлина. По многу тестови за притисок, затегнатоста на воздухот е силна. ?‍?● Лесно Се Надувува Или Издува ● Опремена со специјална пумпа за надградба, дијаметарот и должината на пумпата се поголеми од другите, пумпата заштедува повеќе труд од другите, Лесна за употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди