.

.

Комплет ЗА Чистење Автомобили ЛИАНКСИН Рачни Материјали За Вакуумско Миење Автомобили Со Голема Моќност Изградени За Совршено Миење Автомобили - Комплет За Внатр?

Комплет ЗА Чистење Автомобили ЛИАНКСИН Рачни Материјали За Вакуумско Миење Автомобили Со Голема Моќност Изградени За Совршено Миење Автомобили

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

€КОМПЛЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ : Професионална Алатка За Длабоко Чистење На Возилотовклучувајќи 1 Вакуум За Автомобил 4 Додатоци ( Помошен Спој, Долга Млазница,Млазница За Четка,издолжување На Цревото) 2 Микрофибер Автомобилски Пешкир,1 Четка За Прашина За Автомобилски Цртички,1 сунѓери за Миење автомобили ,Четка За гуми За 1 автомобил,8 Таблети За Чистење Стаклени Мијалници, 2 Четка За Фини Влакна, 1 Пластична Кутија за Складирање. ●СИЛНО ВШМУКУВАЊЕ и ДОЛГ КАБЕЛ за НАПОЈУВАЊЕ q : Моќна циклонска сила и силно вшмукување на чист бакарен мотор 9000 Pa ќе ја прекинат нечистотијата или остатоците; кажете збогум на тешко достапните трошки заглавени под возачкото седиште. 4 прилози нашиот вакуум за автомобили има дури и врв на хепа филтерот што може да се пере.Напојувано со штекер од 12v aux дебела жица засилена со 13,2 СТАПКИ ви ја дава олабавеноста што ви е потребна за чистење. ●ПРЕМИУМ МИКРОФИБЕР ОД ШЕНИЛ●Комплет Алатки За Чистење Автомобили Од Шенил, издржлив Двојно Зашиен Еластичен Материјал, Удобно и Добро Ракување. Микрофибер од шенил , без Влакненца, Обезбедува Завршница без Вител, максимална Апсорпција на Вода со Сапуница, Може Ефикасно Да Ги Контролира Честичките Прашина во Шупливите Влакна и Отстранување На Нечистотијата. Опсег на ПРИМЕНА : применливо за надворешно и внатрешно чистење на автомобилот, чистење на автомобилски гуми, чистење на седишта за автомобил, чистење стакло за автомобил, чистење на домашна кујна, чистење во канцеларија, Погодно За чистење автомобили, мотоцикли, камиони ,v, итн.

Други карактеристики

Најдобри понуди