.

.

Н/А/Кристална Гума За Коса За Жени и Мажи, Безболно Отстранување На Влакна&засилувач; Алатка За Пилинг На Кожата, Нова Кристална Гума За Коса, Пренослив Благ Епилато?

Н/А/Кристална Гума За Коса За Жени и Мажи, Безболно Отстранување На Влакна&засилувач; Алатка За Пилинг На Кожата, Нова Кристална

DEN 39.84

Количина на стоки
Тековен

Безболно Отстранување На Влакна : Овој Кристален Отстранувач на Влакна може да ја отстрани косата поудобно и целосно безболно Тоа е поздраво за вашата кожа. Ефикасно го намалува растот на вашата коса по употреба. Висококвалитетен Материјал : Нашиот Отстранувач на Влакна е изработен од висококвалитетен материјал, кој е многу безбеден, еколошки, цврст, мазен и нема надразнувачи. Погоден за вашата долгорочна употреба. Широка Примена : Нашата Гума За Кристална Коса може широко да се користи за повеќето делови од вашето тело. Како што се нозете, рацете, грбот итн. Може да ви помогне да го отстраните вишокот влакна и да ја направите кожата помазна. Лесен За Носење : ние го правиме Нашиот Магичен Кристален Отстранувач На Влакна во голема големина од 11*4,5*7 см/4. Можете лесно да го носите. Лесен За Употреба : усвојува магична Гума За Бришење Кристали-кристална технологија за нежно отстранување на влакната од вашето тело. Само тријте ја кожата во круг, и може да ја натера косата да се собере и да падне од телото.

Други карактеристики

Name:
Crystal Hair Remover
Size:
11*4.5*7cm/4.3*1.8*2.7inch
Weight:
90g
Packing List:
1*Hair Remover:
Or:
1*Foot File :

Најдобри понуди