.

.

Мулти-Агол Прилагодлив Компактен Метален Држач За Преклопување Држач За Нинтендо Прекинувач, iPad, iPhone, Samsung Galaxy, Google Nexus, Држач За Прекинувач, Држач За Држач За Таблет?

Мулти-Агол Прилагодлив Компактен Метален Држач За Преклопување Држач За Нинтендо Прекинувач, iPad, iPhone, Samsung Galaxy, Google

DEN 464.00

Количина на стоки
Тековен

Префрли OLED/Прекинувач/ прекинувач лајт мобилен телефон/ паметен телефон. Класична ЦРНА БОЈА. Прекрасна РОЗОВА. Прилагодлив за повеќе агли : можете да прилагодите различни агли што сте соодветни за гледање. Зајакнување На Стабилноста И Издржлив : генералниот држач за држач може да стави само мобилни телефони, но производот со прекумерна тежина не може да се стави. Држачот ЗА ДРЖАЧ ЗА ИГРАЊЕ НЕ само што може Да го вклучи Прекинувачот, туку и 12,9 инчи i Pad и нема да падне. Пренослив и Лесен За Употреба : Штандот За Играње може да се преклопи и складира. Без оглед на ранецот или чантата, сите можат лесно да се складираат. Нема да биде над 1 сантиметар по преклопувањето. Исто така, можете да го ставите во вашиот џеб за да го одземете. Користете додека полнете, зајакнете ја дисипацијата на топлина : Достапно За различни приклучоци за полнење (општ директен приклучок и L приклучок за форма може да се вклопат), 3 дупки дизајн на задната страна, погодно за серпентина за складирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди