.

.

CyberPower PDU81001 Префрлен метар-по-излез PDU, 100-120V/15A, 8 продажни места, 1U RackMount

CyberPower PDU81001 Префрлен метар-по-излез PDU, 100-120V/15A, 8 продажни места, 1U RackMount

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Обезбедува мониторинг на електрична енергија на излез и индивидуална контрола на излезот за поврзана опрема Влезен тип на приклучок : NEMA 5-15 P, продажни места : 8 NEMA 5-15 R, Влезен напон : 100-120 V, засилувачи : 15 A (произлезено на 12 A). Далечински и локален мониторинг : Овозможува офсајт и следење на лице место на виталите на PDU; Обезбедува контрола на излезот за индивидуални и мрежни клиенти. Автоматски известувања за настани : Обезбедете непосредни ажурирања за настани за напојување преку е -пошта, СМС -текст или стапици на SNMP. 1 U Rack Mount, тригодишна ограничена гаранција. Обезбедува мониторинг на електрична енергија на излез и индивидуална контрола на излезот за поврзана опрема. Влезен тип на приклучок : NEMA 5-15 P, продажни места : 8 NEMA 5-15 R, Влезен напон : 100-120 V, засилувачи : 15 A (произлезено на 12 A). Далечински и локален мониторинг : Овозможува офсајт и следење на лице место на виталите на PDU; Обезбедува контрола на излезот за индивидуални и мрежни клиенти. Автоматски известувања за настани : Обезбедете непосредни ажурирања за настани за напојување преку е -пошта, СМС -текст или стапици на SNMP. 1 U Rack Mount, тригодишна ограничена гаранција.

Други карактеристики

Најдобри понуди