.

.

Mmhuo За Samsung S20 Случај, Цвет Магнетни Флип Кожа Паричник Случај За Galaxy S20 Со Држач За Картички За Жени Девојки, Трајни Шок-Заштитни Телефонски Случаи За Samsung Galaxy S20 6.2, На?

Mmhuo За Samsung S20 Случај, Цвет Магнетни Флип Кожа Паричник Случај За Galaxy S20 Со Држач За Картички За Жени Девојки, Трајни Шок-Заштитни

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

Компатибилен СО : оваа телефонска кутија одговара САМО За Samsung Galaxy S20 [6,2 инчи], не одговара На S20 FE надграденото затворање на магнет работи прекрасно, има цврст прилеп за затворање, многу безбедно држи ЛИЧНА КАРТА и картички; со одличниот цвет на мандала врежани занаети и удобен дизајн, ќе добиете многу комплименти за оваа убава кутија за паричник [За Samsung S20] Практичен Дизајн На Држач За Паричник : има 3 слотови за картички,корисно е да ја држите ВАШАТА ЛИЧНА КАРТА,лиценца,кредитни картички, визит-картички или неколку сметки за готовина. Тој е многу цврст, но не и гломазен откако ќе додадете три карти. Издржлива и Одлична Заштита : меката рамка на гумениот браник tpu е многу издржлива, нема да се деформира или скрши, лесно е да се инсталира и соблече исто така; усната на куќиштето се протега надвор од телефонот за 2 мм, телефонот нема да ја допира масата кога ќе ја легнете, спречете го екранот на телефонот од гребнатини. Мултифункционален Штанд : креативен удобен дизајн на штандот, ослободете ги рацете кога гледате филм, видео или уживате во Времето На Лицето. Може да држи картички, готовина или фотографија. Магнетот останете затворени за да ја зачувате безбедноста на вашите работи. Погодно за гледање,Време На Лице И фотографирање. Точна порта за полнење и порта за јачина на звук. Заштитете го телефонот од случајно паѓање. Спречете гребнатини помеѓу камерата и бирото. САМО компатибилен Со Samsung Galaxy S20.

Други карактеристики

Најдобри понуди