.

.

Неродис Вентилатор За Шпорет На Топлина, 4 Сечила Вентилатор За Шпорет На Камин Од Алуминиумска Легура Со Автоматско Стартување На Вентилатор За Шпорет На Дрва Отп?

Неродис Вентилатор За Шпорет На Топлина, 4 Сечила Вентилатор За Шпорет На Камин Од Алуминиумска Легура Со Автоматско Стартување На Вентилатор

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Тивко Работење : сечилата на овој вентилатор за печка се добро изработени и работат со низок шум, што ви дава топла и тивка средина Начини на примена : овој термодинамички вентилатор е погоден за дрво, гас, печки на пелети и камини и може ефикасно да ја подобри ефикасноста на вашата печка. Автоматско Стартување : вентилаторот ќе започне автоматски кога температурата на површината на печката ќе достигне Околу 122°F. Топлинско Напојување : Овој вентилатор се напојува со грејач и не бара батерии или електрична енергија, што е еколошки и троши помалку. Вентилатор за Шпорет на дрва : Овој вентилатор користи термоелектрична технологија за да турка топол воздух во просторијата, што не само што ви помага да го загреете вашиот дом, туку и ја намалува потрошувачката на гориво. Спецификација : Тип На Артикал : Вентилатор На Шпорет На Топлина : алуминиумска легура : Сечило На Блекфан : 4 Лисја Работна Температура : 80€-350€Волумен На Воздух : 180-220 CFMWind Брзина : 1400rpm Noise : 25db Weight : Прибл.

Други карактеристики

Item Type:
Heat Powered Stove Fan
Material:
Aluminum alloy
Color:
Black
Fan Blade:
4 leaves
Working Temperature:
80℃-350℃
Air Volume:
180-220CFM
Wind Speed:
1400rpm
Noise:
25db
Weight:
Approx. 536g / 18.9oz
Package List:
1 x Heat Powered Stove Fan:
1 x English Instruction:

Најдобри понуди