.

.

ФОКУСИ Надграден Дрвен Држач За Моливи-Мултифункционален Држач За Пенкало За Дрвена Работна Површина-Организатор На Пенкало За Биро со 12 Прегради Десктоп Организ?

ФОКУСИ Надграден Дрвен Држач За Моливи-Мултифункционален Држач За Пенкало За Дрвена Работна Површина-Организатор На Пенкало За

DEN 1350.40

Количина на стоки
Тековен

[Природен Материјал ] - држачот За десктоп маркер е изработен од еколошки материјали од дрвена табла, цврста конструкција, безбедна и нетоксична Организатор на молив во дрвена боја со склопен химеричен дизајн, силен и издржлив. Извонредната изработка со специјално лакирана за сјајна површина, одлично чувство на допир и елегантен дизајн САМ го прави совршен избор за подарок. [ Слоевито Складирање со голем Капацитет] - складирање на организатор на дрвени пенкала со Врвен квалитет што има 12 прегради и фиоки. Организатор на фиоки за дрвени моливи со голем капацитет што може да складира до 240 обоени моливи. Понудете збогум на неуредните работни површини, чувајте го вашето учење и канцелариски материјали без неред додека испуштате чисто, симплистичко модерно чувство. [Запечатени и Одвојливи ] - Мултифункционалниот организатор на дрвени моливи за биро е фиксиран со завртките, кои можат цврсто да ги поврзат одделните делови. Нема потреба од никакви помошни алатки, без адитиви и лепак. Нема грда завртка на површината, што организаторот на дрвениот маркер ја комбинира практичноста и убавината. [Чувајте Го Бирото БЕЗ Хаос]- организаторот За складирање Дрвени пенкала ви помага да ги соберете и организирате вашите предмети за да ги одржувате уредни и чисти работниот простор и работниот простор. [ Заштедете Дизајн На Простор] - организаторот На Дрвени пенкала кади е 6,1 х 7,48 " мал отпечаток. Држачот за канцелариски моливи сам е погоден за канцелариски материјал, како што се пенкала, моливи, линијари, гуми за бришење, клипови за хартија итн. Исто така, за собирање хартиени документи, папки, книги, списанија, тетратки, писма, Цд-А, мобилни телефони, хартиени крпи, класифицирани пенкала, лепливи белешки, козметика итн. Мултифункционален Дрвен Држач За Маркер За Моливи-Организатор На Дрвена Маса Со Фиоки - Решетка За Складирање На Десктоп Организатор На Дрвен Држач За Пенкало За Канцеларија, Училиште, Решетка За Складирање Домашни Материјали Идеален За наставници, ученици, тинејџери и деца во училишната училница или биро за наставници. Ставете канцелариски материјал, канцелариски материјали и канцелариски мебел во нашиот држач за моливи со голем капацитет, што совршено ги решава проблемите со хаосот во канцеларијата и ви дава квалитетно животно искуство! Широк Спектар На Употреба - - - организаторот на држачот за дрвени пенкала е пренослив за различни канцелариски материјал, како што се пенкала, моливи, линијари, гуми за бришење, клипови за хартија, ножици, папки, книги, списанија, тетратки, букви, Цд-А, мобилни телефони, хартиени крпи, класифицирани пенкала, калкулатори, степлери, лепливи белешки, козметика итн.

Други карактеристики

Type:
wood pen organizer storage
Color:
Cherry wood color
Material:
Wood
Size:
19 x 15.5 x 26cm/7.4 x 6.1 x 10.23inch
Packaging:
1x Wooden Desktop Stationary Organizer:
1 × Mobile Phone Holder:
1 × Screw Assembly:
1 × Screwdriver:
1 x The Installation Instructions in English:
Friendly reminder:
The color in the picture is for reference only. There is a small difference with authentic items because of the limitation of photography equipment, different screen and light. Hope to get your understanding.:
Please allow 1-3cm deviation due to manual measurement.:
This wood desk organizer does not include any pencils or pens in the picture! :

Најдобри понуди