.

.

ГЛУПАВИ Премиум Кадифени Закачалки Што не Се Лизгаат.20 Пакет Тенок Простор Заштеда На Палто Закачалка, Не Се Лизга Закачалки, Облека Закачалки 360° Вртливата Кука, М?

ГЛУПАВИ Премиум Кадифени Закачалки Што не Се Лизгаат.20 Пакет Тенок Простор Заштеда На Палто Закачалка, Не Се Лизга Закачалки, Облека Закачалки

DEN 920.00

Количина на стоки
Тековен

Лента За Додатоци : Со Дополнителната Лента За Вратоврска, Ова Е Многу Повеќе Од Само Закачалка За Костум, Лентата За Додатоци Е Дизајнирана Да Складира Вратоврски, Шалови, Шал, Ремени И Многу Повеќе Размислување Однапред. Организирајте Ја Кошулата, Вратоврската И Панталоните За Утре. Сите На Една Закачалка!. Силна Издржлива Сребрена Кука : Нашата Вртлива Кука 360 Може Да Собере До 10 Килограми За да не Мора да се Грижите за Скршени Закачалки. Врти 360 Степени За Да Можете Лесно Да Ја Чувате Облеката Во Насоката Што Ви Треба, Одржувајќи Го Вашиот Плакар Организиран И Уреден. Стилски Финиш : Мекиот И Луксузен Кадифе, За Разлика Од Пластичните Или Металните Закачалки, Е Безопасен И За Кожата И За Облеката. За Да Не Се Отфрли И Обои Вашата Облека, Го Користевме Најдобриот Кадифен Материјал За Сите Наши Кадифени Закачалки; Исто така, Спречува Лизгање На Облеката од Кадифените Закачалки. Закачалки што не Се Лизгаат : покриени со Луксузен Кадифе,спречува Лизгава Или Широка Облека на Вратот да Се Лизне од Закачалката.опремен Со 2 Засеци на Рамената од Двете Страни Зафаќа Деликатни Предмети како Што Се Камизоли и Резервоари Кошули, Здолништа, Фустани. Гаранција За Квалитет : Маркетинг И На Поединци И На Бизниси На Глобалните Пазари. Напредната Технологија Што Ја Користевме Е Во Состојба Да Ви Обезбеди Најпремиум Квалитет На Производот. Лента За Додатоци : Со Дополнителната Лента За Вратоврска, Ова Е Многу Повеќе Од Само Закачалка За Костум, Лентата За Додатоци Е Дизајнирана Да Складира Вратоврски, Шалови, Шал, Ремени И Многу Повеќе. Размислување Однапред. Организирајте Ја Кошулата, Вратоврската И Панталоните За Утре. Сите На Една Закачалка!. Силна Издржлива Сребрена Кука : Нашата Вртлива Кука 360 Може Да Собере До 10 Килограми За да не Мора да се Грижите за Скршени Закачалки. Врти 360 Степени За Да Можете Лесно Да Ја Чувате Облеката Во Насоката Што Ви Треба, Одржувајќи Го Вашиот Плакар Организиран И Уреден.

Други карактеристики

Најдобри понуди