.

.

Аервеални Шеи кои ротираат полица за книги Мултифункционална полица за книги на бамбус решетката за складирање на бања, полици за полици за книги со кабинети за ск?

Аервеални Шеи кои ротираат полица за книги Мултифункционална полица за книги на бамбус решетката за складирање на бања, полици за полици за книги

DEN 1121.60

Количина на стоки
Тековен

【Wide Use】This Bookcase Has a Small Footprint, Layered Storage, Saves Space, and is Suitable for Placing in Any Place, Such As Office Supplies, Bedroom Storage, Etc 【 Design】Locker Design with Shutter Doors, Dust-Proof Storage, Повеќе складирање; Дизајн на датотеки со книги што може да се одвои, удобен за сместување на повеќе дневни потреби. 【Мултифункционално решетка за складирање】 Мултислоен дизајн на складирање, кој може да организира различни предмети на уреден начин, и да се меша и да се совпаѓа во различни прилики, така што сундерите се избришани, а вашиот дом е уреден. ▶ Потсетување : Проценетото време на испорака на овој производ е 10-25 дена. Поради периодот, логистиката ќе биде бавна. Ве молиме, почекајте трпеливо. Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не. ▶ Бидејќи пакувањето на производот е релативно големо, може да предизвика испакнатини и оштетувања за време на транспортот. Ако примината стока се судри, ве молиме не грижете се, ве молиме контактирајте не, ние ќе го искористиме проблемот за вас. 【Wide Use】This Bookcase Has a Small Footprint, Layered Storage, Saves Space, and is Suitable for Placing in Any Place, Such As Office Supplies, Bedroom Storage, Etc. 【 Design】Locker Design with Shutter Doors, Dust-Proof Storage, Повеќе складирање; Дизајн на датотеки со книги што може да се одвои, удобен за сместување на повеќе дневни потреби.

Други карактеристики

Најдобри понуди