.

.

6 влошки за сите намени кујна, 6 пакувања со сите намени сунѓери кујнски кујнски сунѓер за миење садови за чистење кујна, премија кујнски чиста сунѓер и чистење чист?

6 влошки за сите намени кујна, 6 пакувања со сите намени сунѓери кујнски кујнски сунѓер за миење садови за чистење кујна, премија

DEN 111.84

Количина на стоки
Тековен

Квалитетот на г-дин Scrub Sponge наликува на оној на брендовите водечки на пазарот Доволно силен за тврдоглави и заглавени хаос. Страна за мека микрофибер за чистење на садови и очила. Груба страна за чистење за нелепливи прибор за готвење. Сите намени и не-крик. Безбедно на : нелепливи прибор за готвење, садови, countertops, алуминиум, леано железо, емајл, порцелан, уреди, овошје, зеленчук, плочки, врати за туширање, тела, wallsидови, теписи и друго. Нашите производи се компресирани од вакуум. По отворањето на пакувањето, овој производ ќе се појави многу рамен и неговата форма може да се промени. Ставете го во топла вода и почекајте 2 до 6 часа. Потоа, постепено ќе се врати во својата оригинална форма. Ако не ви се допаѓа овој производ, ве молиме контактирајте не за да добиете поврат. Квалитетот на г-дин Scrub Sponge наликува на оној на брендовите водечки на пазарот. Доволно силен за тврдоглави и заглавени хаос. Страна за мека микрофибер за чистење на садови и очила. Груба страна за чистење за нелепливи прибор за готвење. Сите намени и не-крик. Безбедно на : нелепливи прибор за готвење, садови, countertops, алуминиум, леано железо, емајл, порцелан, уреди, овошје, зеленчук, плочки, врати за туширање, тела, wallsидови, теписи и друго. Нашите производи се компресирани од вакуум. По отворањето на пакувањето, овој производ ќе се појави многу рамен и неговата форма може да се промени.

Други карактеристики

Најдобри понуди