.

.

Gumdrop Slimtech Лаптоп Случај Одговара HP Chromebook 11 G8/G9 EE. Дизајниран за Ученици, Наставници И Училници К-12 - Тестирани, Цврсти, Лесни Браници Отпорни на Удари За Сигурна Зашти?

Gumdrop Slimtech Лаптоп Случај Одговара HP Chromebook 11 G8/G9 EE. Дизајниран за Ученици, Наставници И Училници К-12 - Тестирани,

DEN 1388.80

Количина на стоки
Тековен

КОМПАТИБИЛНОСТ : ова куќиште за лаптоп со тврда обвивка е направено по нарачка само за да одговара на следниве уреди : *Hp Chromebook 11 G8 EE, *Hp Chromebook 11 G9 EE, *Hp Chromebook 11 MK G9 ee Некомпатибилни со другите модели на уреди. Ве молиме, не двоумете се да посегнете ако ви треба дополнителна помош. ИЗГРАДЕН ЗА ДЕЦА-Нуди куќиште од 2 парчиња (Горни и Долни школки) направено со комбинација на термопластичен полиуретан (ТПУ) и поликарбонат (КОМПЈУТЕР) со текстурирани области за држење и матирани рабови за максимална апсорпција на удари. РАЗУБАВУВАЊЕ ПРИЈАТЕЛСКИ-Дизајниран со јасен двоен материјал горниот и долниот дел што овозможува лесно управување со средствата и прилагодување на уредот. ПОЛНЕЊЕ КОЛИЧКА ПРИЈАТЕЛСКИ-Работи во повеќето колички за полнење, но е идеален за програми за уред за носење дома. ИНСТАЛИРАЊЕТО-Инсталирањето на уредот до куќиштето е лесно поради неговата функција за прицврстување. СКЕНИРАЈТЕ ПАКУВАЊЕ QR ЗА инструкции за инсталација. КОМПАТИБИЛНОСТ : ова куќиште за лаптоп со тврда обвивка е направено по нарачка само за да одговара на следниве уреди : *Hp Chromebook 11 G8 EE, *Hp Chromebook 11 G9 EE, *Hp Chromebook 11 MK G9 ee. Некомпатибилни со другите модели на уреди. Ве молиме, не двоумете се да посегнете ако ви треба дополнителна помош. ИЗГРАДЕН ЗА ДЕЦА-Нуди куќиште од 2 парчиња (Горни и Долни школки) направено со комбинација на термопластичен полиуретан (ТПУ) и поликарбонат (КОМПЈУТЕР) со текстурирани области за држење и матирани рабови за максимална апсорпција на удари.

Други карактеристики

Најдобри понуди