.

.

Елитен Гурмански EХ600 Компактен Бавен Соковник За Џвакање Со Мала Заштеда На Простор, Екстрактор За Сок Од Ладна Преса, Густа Хранлива Материја И Витамин, Лесен За Ч?

Елитен Гурмански EХ600 Компактен Бавен Соковник За Џвакање Со Мала Заштеда На Простор, Екстрактор За Сок Од Ладна Преса, Густа

DEN 630.24

Количина на стоки
Тековен

ВИСОК ВРТЕЖЕН МОМЕНТ И МАЛА БРЗИНА тивко се врти при 70 ВРТЕЖИ во МИНУТА за да ја мастифицира и исцеди длабоката исхрана од овошјето и зеленчукот ВИСОК КАНАЛ ЗА ДОБИТОЧНА ХРАНА за сместување на големи парчиња овошје и зеленчук. Ултра КОМПАКТНА ГОЛЕМИНА, но издржлива со својот тежок шнекер кој обезбедува супериорен сок за здраво живеење и заштеда на простор. Вклучува чаша сок од 16 мл и посебен сад за пулпа. НАПРАВЕТЕ ЗДРАВИ и ВКУСНИ СОКОВИ директно од изворот. Екстракт хранливи материи и витамин густа сок со минимален напор. ЛЕСНО ОДДЕЛЕТЕ СОК И ПУЛПА од сокот и извлечете овошје, зеленчук, лиснат зеленчук, ореви и пченична трева. ЧИСТЕЊЕТО Е ЦИНК СО вклучена четка за чистење и лесни за расклопување безбедни делови за машина за миење садови. ЕДНОГОДИШНА ГАРАНЦИЈА и 120 Волти.

Други карактеристики

Најдобри понуди