.

.

Домашен Декор Подароци За Домашно Тело Нов Дом Нов Авантуристички Привезок: Прстен За Клучеви за Загревање на Куќата 2 парчиња Торба За Гравирање Држач За Приврзоц?

Домашен Декор Подароци За Домашно Тело Нов Дом Нов Авантуристички Привезок: Прстен За Клучеви за Загревање на Куќата 2 парчиња Торба За Гравирање

DEN 119.84

Количина на стоки
Тековен

Лесни и деликатни, приврзоците за клучеви се направени со фина изработка, можете да ги користите со доверба Одлична можност за убавина на вашиот дневен стил, и секој што ќе го види ќе го фали. Мултифункционален, може да се користи како приврзок за клучеви, украсен приврзок или како мал подарок за пријателите. Исклучителна и привлечна, прекрасна приврзок за привезок за чанти, стилска декорација на клучеви. Практичен додаток за лесно организирање и држење на клучот за нив од исчезнати. Опис Ако барате професионален и достапен држач за клучеви за загревање на куќата, тогаш вашето истражување е завршено овде. Тоа е затоа што нашиот производ може да ги задоволи вашите потреби. Усвоен од премиум материјал, практичен и издржлив за долготрајна употреба. не е лесно да се деформирате и да ви донесе многу погодност. Карактеристики-Материјал : Нерѓосувачки Челик - Боја : Сребрена Големина : Околу 5. 04во-Исклучителен и привлечен, прекрасен приврзок за приврзок за чанти, стилска декорација на клучеви.

Други карактеристики

Најдобри понуди