.

.

Исцелена Торба За Ручек Торба за Ручек Торба за Ручек 3 парчиња Еднократно Закуска крпа сендвич кеси ткаенина Торба За Ужина памучни кеси за ужина И Сендвич Кеси Ор?

Исцелена Торба За Ручек Торба за Ручек Торба за Ручек 3 парчиња Еднократно Закуска крпа сендвич кеси ткаенина Торба За Ужина памучни

DEN 243.04

Количина на стоки
Тековен

Оксфорд крпа, ТПУ ПЕРАТ КРПА ЗАКУСКА торбичка тие се перат и еднократно, издржливи. КЕСИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЗАКУСКИ за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА за дома, кујна, продавница за десерти и други места. КЕСИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА што СЕ ПЕРАТ можете да изберете боја на торба од 3 различни вреќи со бои. СЕНДВИЧ КЕСИ ЗА УЖИНА за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА кесите за ужина можат да соберат сендвичи, овошни закуски и други закуски. СЕНДВИЧ КЕСИ за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА материјал и имаат неколку бои може да се изберат. Пакетот Вклучува 1 х Сет 3 Псц Снек Кеси Карактеристики-Боја : Сива, зелена, розова. - Големина : Околу 18,00Х18, 00Х1, 00см/ 7, 07Х7, 07Х0, 39ин. - Тие се перат и еднократно, издржливи . - Материјал : оксфорд крпа, ТПУ. - Кесите за закуски можат да соберат сендвичи, овошни закуски и други закуски. - материјал и имаат неколку бои може да се изберат. - Погоден за чување закуски, во кујна и продавница за десерти.

Други карактеристики

Најдобри понуди