.

.

9 парчиња Кујнска Плоча За Готвење Четка За Чистење Четка За Чистење: Нечистотија, Четки Стругалка Месинг Грим Гас Домаќинство За Метални Шпорети Маснотии За Чисте?

9 парчиња Кујнска Плоча За Готвење Четка За Чистење Четка За Чистење: Нечистотија, Четки Стругалка Месинг Грим Гас Домаќинство За Метални

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Алатки за чистење на Аспираторот : четката за рерна е совршено прилагодена на вашите дневни потреби Не држете се до маслото и одржувајте ја површината на шпоретот чиста кога произведувате ситно. Четка За Чистење ' Рѓа : лесен е за употреба и, што носи голема погодност во вашиот живот. Четка За Чистење кујна : таа е за чистење на кујната и е погодна за чистење. Метална Жичана Четка : Висока издржливост и не е лесна за деформација. Добрата изработка и добрата текстура обезбедуваат практичност. Средство за чистење аспиратори : четките за шпорет можат целосно да ги задоволат вашите дневни потреби. Фино производство, не држете се до маслото за да ја одржувате површината на шпоретот чиста. Пакетот Вклучува 3 х четки За шпорет Карактеристики-Материјал : ПП, челик-висока издржливост и не е лесно да се деформира. Добрата изработка и добрата текстура обезбедуваат практичност. - Боја : Зелена, портокалова, бела - оваа четка се користи за чистење на шпоретот, мултифункционална, широко применлива и ги задоволува секојдневните потреби. - Главата на челичната четка се користи за отстранување на ' рѓа и масло . Изгледот е едноставен, исклучителен и дарежлив. - Споделете со вашите пријатели и семејство, бидејќи ова е многу практично и ќе имате добро чувство за искуство.

Други карактеристики

Најдобри понуди