.

.

Адаптер за напојување MyVolts 12V компатибилен со/замена за Seagate SRD0SD0 Надворешен хард диск - американски приклучок

Адаптер за напојување MyVolts 12V компатибилен со/замена за Seagate SRD0SD0 Надворешен хард диск - американски приклучок

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Овој адаптер за напојување со висококвалитетна замена од 12 V е компатибилен со надворешниот хард диск Seagate SRD0 SD0 Приклучокот одговара на приклучокот за напојување на wallидот во САД 2-пински. Овој адаптер за напојување е дизајниран да ја исполни спецификацијата за напојување на надворешниот хард диск SRD0 SD0 наведен овде - тој е точен напон, ампеража и големина на врвот. Го исполнува и надминува целиот стандард за безбедност на САД, има заштита од прекумерна моќност, прекумерна и кратка струја за да го заштити вашиот уред и е енергетски ефикасен. Овој адаптер за напојување со висококвалитетна замена од 12 V е компатибилен со надворешниот хард диск Seagate SRD0 SD0. Приклучокот одговара на приклучокот за напојување на wallидот во САД 2-пински. Овој адаптер за напојување е дизајниран да ја исполни спецификацијата за напојување на надворешниот хард диск SRD0 SD0 наведен овде - тој е точен напон, ампеража и големина на врвот. Го исполнува и надминува целиот стандард за безбедност на САД, има заштита од прекумерна моќност, прекумерна и кратка струја за да го заштити вашиот уред и е енергетски ефикасен. Треба да го напојувате вашиот SRD0 SD0? Предметот што го нудиме овде е компатибилно напојување со бренд на My Volts, што може да се користи како замена за адаптерот за AC, првично доставен со вашиот надворешен хард диск SRD0 SD0.

Други карактеристики

Најдобри понуди