.

.

Винлун Детски Пренослив Вентилатор За Вратот,Вентилатор За Врат Без Ладење, Детски Личен Вентилатор За Носење, Вентилатор За Врат Со Слободна Ротација 360 Батерија ?

Винлун Детски Пренослив Вентилатор За Вратот,Вентилатор За Врат Без Ладење, Детски Личен Вентилатор За Носење, Вентилатор За Врат

DEN 350.08

Количина на стоки
Тековен

Безбедно И Ладење : Детски Вентилатор За Вратот,Дизајниран Без Крилја, Уживајте Во Вентилаторот За Ладење Без Да Се Грижите Дали Вашата Коса Ќе ВлезеСо Многу Излези За Воздух Околу Вратот, може да се Користи За Целото Лице Наоколу.Каков Одличен Партнер Е За Топло време. 3 Брзина Ветер И Усб Полнење : Пренослив Вентилатор За Вратот Вградена Батерија со Голем капацитет Која Обезбедува 4-6 Часовно Работно време.и Вентилаторот За Вратот Може Да Го Користи Вклучениот Usb-c Кабел Преку Адаптер, Лесно Да Наполни Банка За Напојување, лаптоп, автомобил Charger.it Има Три Брзини На Ветер Од Светлина До Средна До Силна, што може Да се Прилагоди Според Реалните Потреби. Ротација од 360°И пријателска За Кожата : Вентилаторот За Вратот е Дизајниран Со Излез На Воздух Од 360°, 90% Подобрување на Протокот на Воздух, 3 Секунди Брзо Ладење, Аголот Може Да се Прилагоди По Желба,флексибилен и Не Е Лесен За Кршење.Средината Е Изработена од Силиконски Материјал за Храна,ладна и Поудобна. Батерија на полнење и Нов Мотор : Преносливиот вентилатор за Вратот се напојува со надградената батерија на полнење,со мотор од нов тип,луѓето ќе уживаат во летото за ладење.секое прашање кога го користите предметот, слободно контактирајте не.

Други карактеристики

Најдобри понуди