.

.

Загради за кабилок стојат чадор држач за чадор за чадор, високи хонорарни чадори за складирање чадор за чадор за влез на влезната врата држач Пергола Пергола Перго?

Загради за кабилок стојат чадор држач за чадор за чадор, високи хонорарни чадори за складирање чадор за чадор за влез на влезната врата држач Пергола

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Оваа бесплатна заграда за затворен простор може да се стави на влезот на кој било дом, стан или канцеларија, може да се искористи за организирање и складирање на чадори, трска, патерици и мечеви за играчки Овој штанд за чадор има стилски и модерен дизајн и изгледа одлично во декоративните парчиња на вратата или влезната врата. Решетка за складирање со повеќе намени : Додека повеќето луѓе би го користеле ова како штанд за чадор, може да се користи и на најразлични начини за повеќекратни намени. Дизајнот на шупливата е корисна за да се задржи вентилација и сушење, ние веруваме дека држачот на белиот чадор ќе ви помогне да ја задржите канцеларијата и домот чист во дождлив ден. Изработено е од материјал со добар квалитет долго време и издржлива употреба. Оваа бесплатна заграда за затворен простор може да се стави на влезот на кој било дом, стан или канцеларија, може да се искористи за организирање и складирање на чадори, трска, патерици и мечеви за играчки. Овој штанд за чадор има стилски и модерен дизајн и изгледа одлично во декоративните парчиња на вратата или влезната врата. Решетка за складирање со повеќе намени : Додека повеќето луѓе би го користеле ова како штанд за чадор, може да се користи и на најразлични начини за повеќекратни намени. Дизајнот на шупливата е корисна за да се задржи вентилација и сушење, ние веруваме дека држачот на белиот чадор ќе ви помогне да ја задржите канцеларијата и домот чист во дождлив ден.

Други карактеристики

Најдобри понуди