.

.

Newseego Samsung Galaxy Note 10 плус/5G Кожна Футрола, 2 Во 1 Сјај Вештачко Стп Магнетно Мулти-Картичка Слот Готовина Заштитно Куќиште Што Може Да Се Одвои Капакот На Паричникот Со ?

Newseego Samsung Galaxy Note 10 плус/5G Кожна Футрола, 2 Во 1 Сјај Вештачко Стп Магнетно Мулти-Картичка Слот Готовина Заштитно Куќиште Што Може

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

●Функција На паричник € случај На Паричник со 9 слотови за картички за да ги држите Вашите Кредитни Картички со отстранлив ремен за нараквица; Без да мора да носите гломазни чанти €2 во 1 Одвојлив Дизајн●Совршена Комбинација На Паричник И Футрола за Мобилен Телефон. Изработени од сјај стп кожа и флексибилен ТПУ. Отстранлив магнетски капак за апсорпција На Удари.Кожниот флип На СТП го покрива екранот на телефонот избегнувајќи гребнатини од секојдневна употреба. ●Магнетен Прекинувач●Магнетен Клип за Безбедно Затворање. Само лесно затворете, магнетното ќе ви помогне да го затворите заштитното куќиште. Лесно и едноставно, овозможува брзо прицврстување без никакви проблеми. ●Мулти-Агол Прилагодлив Држач За Гледање ● куќиштето За превртување со вградена функција на преклопен држач може да се префрли во хоризонтална положба и практично искуство за гледање без раце. ●Прецизни Исечоци●Лесен Пристап до сите Копчиња И Камера И Звучници И Конектори. Отворите На копчињата се совршено усогласени За Samsung Galaxy Note 10 Pro/Плус 6,8 инчи. Специјално дизајниран За Samsung Galaxy Note 10 Pro (не е компатибилен со други уреди). БЕЗБЕДНО И СИГУРНО-Силното магнетно затворање ќе го спречи вашиот мобилен телефон, картички и загуба на готовина.

Други карактеристики

Најдобри понуди