.

.

Детектор за истекување, монитор за истекување на подземни водни цевки, детектор за истекување на цевки со висока цевка, откривање на wallидни цевки Слушајте го детек?

Детектор за истекување, монитор за истекување на подземни водни цевки, детектор за истекување на цевки со висока цевка, откривање на wallидни

DEN 318.72

Количина на стоки
Тековен

Широка употреба Jackек : 3,5мм приклучок за слушалки може да се поврзе за да се прикаже спектар, пенкало за снимање, предавател, безжична опрема, итн (Не е вклучена), но исто така може да се вметне во оловото на двојниот канал за директно снимање. Одличен квалитет на звукот : Главата на сензорот за висока чувствителност усвојува нови компоненти и напредната технологија, така што силата на пенетрацијата е зголемена неколку пати, а квалитетот на звукот е значително подобрен. Долг век на траење на батеријата : Засилувачот на звукот на истекување на wallидните цевки има долг век на траење на батеријата, со интерфејс за полнење со Android, а вградената батерија може да се наполни повеќе пати. Висока точност : Уредот за слушање на уво за истекување на цевки усвојува напредна технологија за ефикасно филтрирање на бучавата и побрзо да ја открие состојбата на излезот на вода. Повеќенаменски : Микрофон за протекување на wallидни цевки Детектор за слушање може да открие цевки за греење, пожарни цевки, водни цевки, цевки за греење на подот, абнормални звуци во автомобили, цевки за домаќинства, итн. , предавател, безжична опрема, итн. (Не е вклучена), но исто така може да се вметне во оловото на двојниот канал за директно снимање. Одличен квалитет на звукот : Главата на сензорот за висока чувствителност усвојува нови компоненти и напредната технологија, така што силата на пенетрацијата е зголемена неколку пати, а квалитетот на звукот е значително подобрен. Долг век на траење на батеријата : Засилувачот на звукот на истекување на wallидните цевки има долг век на траење на батеријата, со интерфејс за полнење со Android, а вградената батерија може да се наполни повеќе пати.

Други карактеристики

Item Type:
 Water Pipe Leak Detector
Material:
ABS
Usage:
It can detect heating pipes, fire pipes, water pipes, floor heating pipes, abnormal noises of cars, household pipes
Power Consumption Current:
12mA
Battery Capacity:
3.7V 100mAh Lithium Battery x 1 (Built in)
Working Time:
5-7 Hours
Probe Sensitivity:
-60 DDB
Maximum Audio Amplification:
13000X
Penetration:
Water Pipe, Cement Pipe, Steel Pipe
Package List:
1 x Water Pipe Leak Detector 1 x USB Cable1 x Earphone1 x Manual
Note:

Најдобри понуди